Terug naar de agenda

Postwedstrijden SKGV

Hiervoor dient u zich op te geven bij de secretaris. Deelname is mogelijk voor zowel geweer als pistool. U vindt uw kaarten in het daarvoor bestemde rek in de kast. U kunt die kaarten schieten op willekeurige verenigingsavonden, maar moeten wel voor de uiterste datum gereed zijn. (1 maart)Uitslagen hiervan op deze site en evt. ogehangen op het raam

SKGV wedstrijden

De SKGV organiseert ook wedstrijden tussen de aangesloten verenigingen. Dit gaat via een knock-out susteem, waarbij de winnende vereniging steeds doorgaat naar de volgende ronde. Het brengt u in contact met andere verenigingen en andere banen. Bovendien is het een gezellige avond.

Interne competities

Elke schietbeurt van de volgende disiplines kan worden ingeleverd bij de wedstrijdleiding

KKP.  10m staand.

KKG 12m knielend.

KKG 12 m optisch en opgelegd.

KKG 12m liggend.

GKP 25m Ede.

GKG 100m Ede.

Regels voor de competities.

Een serie bestaat uit 6 kaarten met op elke kaart 6 schotenin 1 discipline.

Er moeten minimaal 10 series in 1 discipline worden ingeleverd in het verenigingsjaar.

Worden er meer series ingeleverd, tellen alleen de beste 10.

De uitslagen hiervan verschijnen in de snaphaan. DE prijsuitreikingen geschieden tijdens de Algemene Ledenvergadering.

KNSA wedstrijden.

Hierover volgt later nadere informatie. U kunt uiteraard wel vast op de link naar de KNSA klikken en daar de wedstrijden en voorwaarden bekijken.  

GKG tegen Otterlo

Jaarlijks wordt er door een der verenigingen SV Leusden of SV Willem Tell Otterlo, door ons gewoon Otterlo genoemd, een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd. Omdat het meestal om 100m GKG gaat is dit dus meestal in Ede. Dit zijn zeer gezellige wedstrijden om de eer. U kunt aan de baancommandant aangeven of u daar ook aan wilt meedoen als de datum bekend is.

Kerstwedstrijden

Ter afsluiting van een kalenderjaar wordt er vla voor de kerstvakantie een verenigings kerstwedstrijd georganiseerd waaraan ook de familieleden van de leden mogen deelneme. Het wordt ook wel kippenschieten genoemd, omdat een groot deel van de prijzen uit verse kippen bestaat. Altijd een drukbezochte gezellige avond.

Voor de uitslagen, info en foto's

 klik hier

 

                                                     

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.